Om oss

Här jobbar vi!

Med kontor i Stockholm och Karlsborg täcker vi hela stor stockholm och Skaraborg, men är ofta på träduppdrag i andra delar av landet. Vi på Jones Trädvård har med oss många års erfarenhet av trädvård och trädfällning och utför vårt arbete med ett stort engagemang och en genuin yrkesstolthet.

Vem är Jones?

Jones Trädvård ägs och drivs av Simon Jones, utbildad och certifierad arborist sedan mer än 20år. Simon har jobbat som arborist över hela Europa och har bland annat jobbat med och varit ansvarig för trädvårds uppdrag i de flesta av Stockholms berömda parker och offentliga miljöer. Länge efterfrågade i branschen att lösa hög profilerad beskärnings arbeten eller nedtagning av besvärliga träd. Med Simons stora erfarenhet, breda kunskap och höga kvalitetskänsla kan ni känna er i trygga händer.  Ursprungligen kommer Simon från Wales i Storbritannien. När han inte är upp i träden är han gärna och ofta ute i naturen, helst ute på vattnet för att testa fiskelyckan.

Följ vårt arbete!

På våra sociala medier berättar vi  om våra spännande uppdrag och vårt sätt att arbeta! Följ oss gärna i våra kanaler och ta del av vår vardag!

Hållbarhet

Att bry sig om naturen omkring oss är en självklarhet för oss, och en del av vårt arbete. Vi använder oss av miljöklassade bränslen och oljor till våra maskiner, och i takt med utvecklingen använder vi mer och mer batteridrivna redskap. Vårt hållbarhetsarbete är ständigt närvarande och vi arbetar kontinuerligt och aktivt med att hitta hållbara lösningar. Kontakta oss om ni vill veta mer!